DOLAR
34,1068
EURO
38,2164
ALTIN
2.916,42
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
27°C

Çankaya’nın Bebek Kuğuları Suyla Buluştu

Ankara’nın simge parkı Kuğulupark’ta dünyaya gelen iki günlük 4 yavru siyah kuğuyu anneleri anneleri suya indirdi.

Çankaya’nın Bebek Kuğuları Suyla Buluştu
28.05.2022 15:30
0
A+
A-

Ankara’nın simge parkı Kuğulupark’ta dünyaya gelen iki günlük 4 yavru siyah kuğuyu anneleri anneleri suya indirdi. Yavru kuğular sevimlilikleriyle Ankaralıların gözbebeği oldu.

 

Başkent Ankara’nın kuğuları, kazları ve ördekleriyle bilinen en güzel parklarından Kuğulupark, yeni misafirlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Parkın simgelerinden olan iki siyah kuğunun 4 yavrusu vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

Yeşil dokusu, su kuşları ve merkezi konumuyla halkın en çok ziyaret ettiği parkların başında gelen Kuğulupark, 4 minik yavruya daha kavuştu. Çankayalılara güzel bir sürpriz yaparak yumurtadan çıkan siyah kuğu yavruları hayatın tadını çıkarmaya başladı. Henüz iki günlükken anneleri tarafından suyla buluşturulan bebek kuğular, yorulduklarında ise annelerinin sırtında dinlenerek günü geçirdiler.  

 

Çankaya Belediyesi görevlilerince doğdukları andan itibaren özel bir korumaya alınan ve gelişimleri veterinerlerce takip edilen kuğu yavruları park sakinleri arasındaki yerlerini aldı. Görevliler, park ziyaretçilerine, sağlıklarını olumsuz yönde etkileyeceği için yavru kuğulara yiyecek atılmaması uyarısında da bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.