DOLAR
34,1337
EURO
38,0023
ALTIN
2.884,89
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
26°C
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Açık
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
29°C
Cuma Açık
29°C

Yuvamız Bayrampaşa çocuk sesleriyle şenlendi

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun 11 mahalleye 11 kreş projesinin ilk ikisi, eş zamanlı olarak, Yenidoğan ve Altıntepsi mahallelerinde minik öğrencilere kapılarını açtı.

Yuvamız Bayrampaşa çocuk sesleriyle şenlendi
23.09.2024 17:24
0
A+
A-

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun 11 mahalleye 11 kreş projesinin ilk ikisi, eş zamanlı olarak, Yenidoğan ve Altıntepsi mahallelerinde minik öğrencilere kapılarını açtı. Minik öğrencilerin ilk kreş heyecanına ortak olan Başkan Mutlu, “Her şey söz verdiğimiz gibi ilerliyor. Bayrampaşa’da her şey çok güzel oluyor. Sevgili çocuklarımız için 2 kreşimizde eğitim başladı. 9 kreş daha açarak 11 mahallemize 11 kreş kazandıracağız” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin 11 mahallesine 11 kreş kazandırıyor… Bu kapsamda, 3-6 yaş arası çocuklar için ilk iki kreş, eş zamanlı olarak, Yuvamız Bayrampaşa ismiyle Yenidoğan ve Altıntepsi mahallelerinde minik öğrencilere kapılarını açtı. Yeni yuvalarını çok seven minik öğrencilerin oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları görüldü. Kreşlerin açılmasını sevinçle karşılayan aileler de Başkan Mutlu’ya teşekkür etti.

BAŞKAN MUTLU: HER ŞEY SEVGİLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Minik öğrencilerin ilk kreş heyecanına ortak olan ve onlarla tek tek ilgilenen Başkan Mutlu, “Her şey söz verdiğimiz gibi ilerliyor. Bayrampaşa’da her şey çok güzel oluyor. Bir eğitimci olarak eğitimin ne denli önemli olduğunu biliyorum. Bu bağlamda Yuvamız Bayrampaşa projesini başarıyla hayata geçirmenin ve okul öncesi hizmetlerden mahrum kalan çocuklarımızı yuvalarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgili çocuklarımız için 2 kreşimizde eğitim başladı. 9 kreş daha açarak 11 mahallemize 11 kreş kazandıracağız. Eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum kalan sevgili çocuklarımız de için her şey çok güzel olacak” dedi.

Başkan Mutlu’ya kreşlerdeki temasları boyunca Belediye Başkan Yardımcıları Lütfi Kadıoğulları, Mehmet Demirok, Gündüz Kalkan, Özlem Tut, Hakan Baş, Bilgehan Yağcı ve Başkan Danışmanı Selim Mataracı ile birim müdürleri eşlik etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı