DOLAR
34,2796
EURO
37,2077
ALTIN
2.980,70
BIST
9.046,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Şarampolspor Başkanı’ndan, Başkan Topaloğlu’na kutlama

Şarampolspor Kulübü Başkanı Ali Öner, Kemer Belediyespor Kulübü ile oynanan karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Başkan Topaloğlu’nu kutladı.

Şarampolspor Başkanı’ndan, Başkan Topaloğlu’na kutlama
10.10.2024 17:42
0
A+
A-

Şarampolspor Kulübü Başkanı Ali Öner, Kemer Belediyespor Kulübü ile oynanan karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Başkan Topaloğlu’nu kutladı. Öner paylaşımında “Şahsım ve Şarampolspor Kulübü olarak kendilerini yürekten kutlarım” dedi.

 

Şarampolspor Kulübü Başkanı Ali Öner, yaptığı paylaşımda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na “Amatör futbol altyapısına adanmış Başkan” diyerek sözlerine başladı. Öner şunları söyledi; “Kemer ilçemizin Belediye Başkanı Sayın Necati Topaloğlu, Kemer Belediyespor’un futbolda sadece altyapıda gençlere hizmet vereceğini ifade etti. Bu gençlerin Türk futboluna, ahlaklı dürüst iyi birer birey olacağını, okul ve futbolun bir arada olduğunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözüyle gençlerimize her türlü desteği vereceklerini söyledi. Şahsım ve kulübüm Şarampolspor olarak kendilerini yürekten kutlarım” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı