DOLAR
34,1268
EURO
38,0963
ALTIN
2.902,89
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
28°C
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

OPPO Reno11 FS şık tasarımı, yapay zeka özellikleri ve olağanüstü dayanıklılığıyla geliyor

Yepyeni Kozmos Halka Tasarımı, dinamik Işık Halesi ve 120Hz Akıllı Adaptif Ekran ile donatılan Reno11 FS, sağlam yapısı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

OPPO Reno11 FS şık tasarımı, yapay zeka özellikleri ve olağanüstü dayanıklılığıyla geliyor
24.09.2024 18:10
0
A+
A-

Yepyeni Kozmos Halka Tasarımı, dinamik Işık Halesi ve 120Hz Akıllı Adaptif Ekran ile donatılan Reno11 FS, sağlam yapısı ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. OPPO Reno11 FS, AI Portre Uzmanı, AI Silgi, GenAI teknolojisini kullanan AI Stüdyo ve AI Akıllı Görüntü Montajı 2.0 gibi gelişmiş AI özellikleriyle fotoğrafçılıkta yaratıcılığa öncülük ediyor. Qualcomm® Snapdragon™ 685 4G Mobil Platformu ile yüksek performans için güçlendirilen Reno11 FS, AI LinkBoost sayesinde gelişmiş bağlantı sağlıyor.  

 

OPPO Reno11 FS, yeni Kozmos Halka Tasarımı ile Reno Serisi’nin tasarımını devrim niteliğinde değiştiriyor. Klasik kol saatlerinden ilham alan, arka kapaktaki özenle tasarlanmış dairesel kamera modülü şık, zarif ve lüks bir his uyandırırken, kameranın etrafını saran Işık Halesi, müzikle senkronize olan benzersiz bir dinamik aydınlatma efekti sunuyor. Işık Halesi, çeşitli senaryolar için özelleştirilebilir aydınlatma efektleri sağlarken, aynı zamanda şarj, aramalar ve mesajlar için ince bir bildirim sistemi olarak hizmet ediyor; bu da kullanıcıların toplantı ve ders gibi durumlarda minimal kesintilerle uyarı almasını sağlıyor.

 

Premium tasarım ve uzun ömürlü dayanıklılık

Göz alıcı Kozmos Halka Tasarımı, OPPO Reno11 FS üzerinde hem çağdaş hem de klasik renk şemalarını birleştiren üç etkileyici renk seçeneği ile tamamlanıyor. Alev gibi dans eden bir dokuya sahip Kehribar; dinamik bir akışkanlık sergileyen eğimli ışık sütunu dokusuna sahip Zeytin Yeşili ve sade bir tercih olarak öne çıkan premium bir dokuya sahip Mat Gri. Zeytin Yeşili ve Mat Gri 7.69mm, Kehribar ise 7.76mm kalınlığında olan telefonun ağırlığı yalnızca 187g, bu da her ortam için şık tasarımı ve konforu bir arada sunuyor.

 

OPPO Reno11 FS, 120Hz Akıllı Adaptif Ekran ile hem canlı hem de konforlu görsel deneyimler sunarak, her etkileşimde hızlı bir yanıt sağlıyor; bölgesel zirve parlaklığı ise 2.100 nite kadar çıkıyor. Ekranın ıslak Dokunma özelliği, yağmurlu veya diğer ıslak koşullarda dokunuş ve kaydırma hassasiyetini artırıyor. Ayrıca telefon, gün boyunca mavi ışık emisyonlarını minimize etmek ve optimal ekran sıcaklığını göstermek için hem donanım hem de yazılım çözümleri ile üst düzey akıllı göz koruma sunuyor.

 

Günlük düşmelere, çizilmelere, basınca ve su sıçramalarına karşı güçlendirilen OPPO Reno11 FS, sağlam zırh, gelişmiş bir cam ekran ve OPPO’nun kendi geliştirdiği Yüksek Dayanıklılık Alaşım Çerçevesi içerirken, iç bileşenleri ise Sünger Biyonik Yastıklama yapısı ile korunuyor. Bu içten dışa koruma sayesinde OPPO Reno11 FS, IP64 Su ve Toz Direnci derecesine sahip ve SGS Performans Çoklu Sahne Koruma Testi’nde 5 Yıldız sertifikası bulunuyor.

 

Erişilebilir GenAI ile yaratıcılığı artırma ve yepyeni AI Portre Uzmanı

Reno11 FS’in kalbinde, OPPO’nun AI teknolojisini daha fazla kullanıcıya erişilebilir hale getirme taahhüdü yer alıyor. AI fotoğrafçılık alanında, AI Silgi, istenmeyen insanları veya nesneleri kolayca kaldırma ve doğal görünen arka planlar ile entegre etme olanağı sunuyor. AI Akıllı Görüntü Montajı 2.0 ise geliştirilmiş doğruluk ile güncellenerek, gelecekte kullanılmak üzere ayrı sticker olarak kaydedilebilecek çoklu konu kesimleri sağlıyor. Telefon ayrıca, özelleştirilmiş AI destekli fotoğrafçılık deneyimi sunan AI Stüdyo’yu da içeriyor; bu da özçekimleri benzersiz dijital avatarlar haline dönüştürebiliyor. Futbol efsanesi Iker Casillas Fernández’i Şampiyonlar Ligi partnerliği yenileme etkinliğinde yeni OPPO AI Stüdyo özelliğini tanıtması için davet eden OPPO, önümüzdeki 3 sezon boyunca AI Stüdyo ve AI Silgi gibi yapay zeka özelliklerindeki yeniliklerle futbolseverlerin etkileşimini artırmaya devam edecek.

 

GenAI özelliklerinin ötesinde OPPO Reno11 FS, net ve doğal portreler yakalamak için tasarlanmış ultra-net kamera sistemi ile fotoğraf deneyimini yükseltiyor. Sistem, 50MP ana kamera, mükemmel yakın plan portreler için 2MP makro kamera ve 112 derece 8MP ultra geniş açılı kamera ile desteklenen 32MP özçekim kamerası içeriyor. Bu güçlü kamera kombinasyonunun yanı sıra Portre Modu, profesyonel kalitede bokeh efektleri sunmak için ana ve makro kameraları kullanarak çarpıcı portreler sağlıyor; AI portre rötuşu ise daha canlı ve doğal rötuş efektleri sunuyor. Donanım-yazılım kombinasyonları sayesinde, Reno11 FS üzerindeki her portre olağanüstü detaylarla tam doğal güzelliği yakalıyor.

 

Her Zaman Bağlı, Her Zaman Açık

Reno Serisi tarihindeki en iyi ağ performansı Reno11 FS’de sunuluyor. Bu, OPPO’nun sinyal alımını artırmak ve ağ seçimini optimize etmek için sistem düzeyinde AI modelini kullanan AI LinkBoost teknolojisini içeriyor. AI LinkBoost, zorlayıcı ağ koşullarına akıllıca uyum sağlayarak kullanıcıların en iyi bağlantıyı deneyimlemesini sağlıyor. Örneğin, Wi-Fi ölü bölgelerdeki veri ağları arasında ve farklı SIM kartları arasında kesintisiz geçişler sağlıyor; bu da stabil ve hızlı bir bağlantıyı garanti ediyor. Ayrıca AI LinkBoost, yüksek hızda hareket ederken, ağ stabilitesini önemli ölçüde artırarak, metroda yoğun saatlerde YouTube canlı yayınlarının tamponlama oranını azaltıyor. Ağ bağlantısının olmadığı aşırı durumlar için OPPO’nun BeaconLink özelliği, kendi geliştirdiği protokolü kullanarak bluetooth üzerinden cihazdan cihaza sesli aramaları destekliyor; bu da tamamen bağlantısız bir ortamda anlık ağ iletişimini mümkün kılıyor.

 

Güçlü Performans ve Sürekli Akıcılık

OPPO Reno11 FS, 6nm işlem teknolojisine sahip 8 çekirdekli Qualcomm® Snapdragon™ 685 4G Mobil Platformu ile güçlendirilmiş daha iyi performans ile daha düşük enerji tüketimi sunar. 8GB RAM ve 256GB ROM gibi büyük bellek konfigürasyonları bulunan OPPO’nun RAM Genişletme teknolojisi sayesinde 8GB’a kadar ek sanal RAM ile kesintisiz çoklu görev garantisi veriyor. OPPO’nun özel Trinity Engine’inin eklenmesi, hesaplama kaynaklarının hassas bir şekilde tahsis edilmesi sayesinde uzun vadeli sistem akıcılığını da sağlıyor. Bu, kullanıcı dosyaları için daha fazla alan yaratmak üzere akıllıca depolamayı sıkıştırıp temizleyebilen ROM-Vita’yı içeriyor. Bu iyileştirmeler sayesinde, Reno11 FS, OPPO’nun 50 aylık Akıcılık Koruma testini geçerek, dört yıl boyunca sistem akıcılığı garantisi sunuyor.

 

5,000mAh’lik büyük bataryası ile OPPO Reno11 FS, günlük kullanımda 1.85 güne kadar veya durmaksızın 11.11 saat TikTok akışı sunabiliyor. OPPO’nun gelişmiş teknolojisi sayesinde, batarya normal kullanımdan sonra dört yıl boyunca optimal performansını koruyabiliyor. Bu uzun ömürlü batarya, 75 dakikada yüzde 100 şarj olmasını sağlayan 45W SUPERVOOC™ Hızlı Şarj ile destekleniyor. Hatta yüzde 1’de iken sadece 10 dakikalık şarj bile, 7 saatten fazla müzik çalma veya 8 saatten fazla arama süresi sunabiliyor; bu da kullanıcıların bağlı ve eğlencede kalmalarını sağlıyor.

 

Fiyatlandırma ve Satış Kanalları

OPPO Reno11 FS, Ekim ayından itibaren Zeytin Yeşili, Mat Gri ve Kehribar renklerinde satışa sunulacak. 8GB RAM + 256GB ROM modeliyle tüm satış kanallarında yer alacak ürünün tavsiye edilen satış fiyatıysa 15.999 TL.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı