DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
20°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Bocce Takımı, Antalya’daki uluslararası turnuvadan başarıyla döndü.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Bocce Takımı, Antalya’da düzenlenen 15.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Bocce Takımı, Antalya’daki uluslararası turnuvadan başarıyla döndü.
20.10.2024 20:53
0
A+
A-

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Bocce Takımı, Antalya’da düzenlenen 15. Uluslararası Kemer Bocce Turnuvası’na katılarak önemli bir başarıya imza attı. Takım müsabakalarında 3’üncü, üçlü takım müsabakalarında da 3’üncü olarak turnuvayı tamamlayan sporcular, Kahramankazan’ı gururlandırdı.

 

Takımlarda

Mehmet Ali Korkmaz / Bilgehan Çakır çiftler 3.sü

Mehmet Emin Doktur / Emre Doktur / Musa Sarıçam üçlü takımlar müsabakaları 3.sü oldu.

Turnuva boyunca üstün performans sergileyen takım, gelecek müsabakalara daha iyi hazırlanacaklarını ve başarılarını sürdüreceklerini belirtti. Sporcular, kendilerine her zaman destek olan Kahramankazan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu, bocce takımının elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu belirterek: “Takımımızın Antalya’daki 15. Uluslararası Kemer Bocce Turnuvası’nda gösterdiği üstün performans, ilçemizin spor alanındaki yükselişinin önemli bir göstergesidir. Sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Elde ettikleri başarı, azim ve çalışmanın sonucudur. Bundan sonraki turnuvalarda da aynı disiplinle çalışarak daha büyük başarılar elde edeceğinize yürekten inanıyorum. Kahramankazan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcularımızın yanındayız.” dedi.

Milli takıma seçilerek Avrupa sahnesinde gösterdiği müthiş performans ile Raffa Tekler kategorisini 2’inci olarak tamamlayan Kahramankazan Belediyespor Kulübü Bocce Takımı sporcularından Eylül Cömertoğlu’nu da tebrik eden Başkan Çırpanoğlu, Türkiye Bocce Milli Takımı olarak dünya şampiyonasında mücadele etmeye devam eden Cömertoğlu’na müsabakalarda başarılar diledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı