DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

İstanbul’da akücüler 

İstanbul’da akücüler 
22.06.2024 17:22
0
A+
A-

Bahçelievler Akü değişimi için firmamızdan her gün yararlanabilirsiniz. Acil akü servisimizin sunmuş olduğu çalışmaklar vardır. Acilen akü sorunu nedeni ile yolda kalmış olan araçlara akü mobil servis ile yardımcı olmaktayız. Mobil servisimiz İstanbul genelinde her yerde bulunduğu için burada da bu imkan yolda kalan müşterilerimize sağlanıyor. 

İsyanbul  Akü Bayileri 

Zeytinburnu akü bayileri aradığınız zaman her zaman için her noktada direkt bizlere ulaşabilirsiniz. Hem bayimizde hem de mobil servisimize ulaşarak akü satın alabilirsiniz. Akü yenileme, akü takviyeleri ve aküden kaynaklı elektrik arızalarında servis hizmetlerini sunuyoruz. Böylelikle müşterilerimize de mevcut konforu bu anlamda sağlıyoruz. En uygun fiyatlı ve en hızlı servis noktasında akü bayisi arıyorsanız sizler de firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Müşteri odaklı çalışmalarımız ile birlikte bu konforu sağlıyoruz. 

Avcılar Akü Yol Yardım, start stop teknolojisi ile birlikte araç sektörüne giren ve yeni nesil araçların ihtiyaç duyduğu motoru çalıştıran akülerdir. Trafiğin yoğun olduğu bu anlarda yahut da kırmızı ışıkta aracın durduğunda, motor da durmaktadır. Bundan dolayı da en yüksek seviyede yakıt verimliliği elde edilmiş olmaktadır. En Yakın FG Akücü de.