DOLAR
33,9905
EURO
37,8430
ALTIN
2.821,50
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

İş Adamı ‘ İbrahim Arslantaş ‘ Başarısı

İş Adamı ‘ İbrahim Arslantaş ‘ Başarısı
02.03.2022 10:28
0
A+
A-

İş dünyasının tanınan ismi İbrahim Arslantaş Medya camiasına yaptığı hızlı giriş ile bir dönemler isminden çok söz ettirmişti. Uzun zamandır 4A film prodüksiyon olarak sessizliğini koruyan İbrahim Arslantaş’ ın röportajımızda verdiği şu demeç sektörden bir çok ismin dikkatini çekti.

“ Büyük olmak tesadüf değildir , Güçlü olmak her daim ilkemiz , Başarı tek hedefimiz “
Bu sözlerimizin altının boş olmadığını ilerleyen günlerde üst üste gelen projelerimiz ile göreceksiniz bizler 4A film olarak medya alanın bir çok kulvarında önemli işlere imza attık. Artık onlar geçmişte kaldı. Yeni başarıları şuan hazırladık , çok yakında 2 sinema filmi 4 dizi ve bunlara ek olarak oyunculuk ve sektör adına Türkiye’de büyük yankılar uyandıracak sürpriz bir projeye hazırlanıyoruz.

 

Bu sözler ile bizleri bile çok heyecanlandıran İbrahim Arslantaş röportajına şu sözler ile son verdi.
Hayalleri oyunculuk modellik ve daha fazla başarı olan Tüm arkadaşlar bilsin ki en az onlar kadar genç bir yapılanma onlar için yolda ..
Kendisine teşekkür ediyor heyecanla bekliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.