DOLAR
34,1136
EURO
38,0704
ALTIN
2.857,82
BIST
9.910,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C

iPhone 16 Serisi MediaMarkt mağazalarında kiralanabiliyor

MediaMarkt’ın yenilikçi Akıllı Telefon Kiralama hizmeti sayesinde tüketiciler, son model iPhone 16’ları satın almak yerine kiralayarak deneyimleyebiliyor.

iPhone 16 Serisi MediaMarkt mağazalarında kiralanabiliyor
20.09.2024 14:54
0
A+
A-

MediaMarkt’ın yenilikçi Akıllı Telefon Kiralama hizmeti sayesinde tüketiciler, son model iPhone 16’ları satın almak yerine kiralayarak deneyimleyebiliyor. MediaMarkt’ın son teknoloji akıllı telefon modellerinden oluşan geniş bir ürün yelpazesiyle sunduğu Akıllı Telefon Kiralama hizmeti portföyüne eklenen iPhone 16 Serisi, 12 aya kadar uzayan ödeme seçenekleri ile kiralanabiliyor. Hizmet kapsamında iPhone 16 serisi akıllı telefonlar, sıfır ve üretici garantili olarak kiralanabiliyor. İlk kez kiralandığında ürün kutusu açılıyor ve tüm kontroller yapılıyor. Kiralama süresince cihaz bedelinin %70’ine kadar oluşabilecek hasarlar ücretsiz olarak karşılanıyor. Ayrıca kiralama süresi boyunca, kullanıcıların olası arıza veya hasar durumlarında Smart Kirala Asistan Hizmeti’nden destek almaları da mümkün oluyor.

 

Kiralama süresi sonunda hangi seçenekler sunuluyor? 

24 aylık kiralama süresi sonunda cihazın sözleşmeye uygun bir şekilde teslim edilmesi durumunda tüketiciler, nakit teslimat bonusu veya yenilenmiş cihaz alım hakkından faydalanabiliyor. Ayrıca nakit teslimat bonusunu bir sonraki kiralama hizmetinde indirim olarak da kullanabiliyor. Kiralama sonunda cihazı Smart Kirala’ya teslim ederek sözleşme başında taahhüt edilen tutar karşılığında, kiralanan cep telefonu ile aynı marka ve model yenilenmiş telefonu satın alabiliyor. Bu tutarı da kredi kartına 6 ay taksitle ödeyebiliyor. Tüketici, yenilenmiş telefon alma hakkını kullanmak istemez ise yine sözleşme başında taahhüt edilen minimum teslimat bonusunu nakit olarak alabiliyor veya yeni cihaz ile kiralama hizmetine devam edilmesi durumunda indirim olarak kullanabiliyor.

 

MediaMarkt, 2023 yılında başlattığı Akıllı Telefon Kiralama hizmetiyle son teknoloji ürünleri tüketiciler için daha erişilebilir kılmayı amaçlıyor. Tüketiciler, kiralama yöntemiyle her zaman en son model ve en son teknoloji cihazları kullanma imkanına sahip oluyor. 

 

MediaMarkt’ın Akıllı Telefon Kiralama hizmeti hakkında daha fazla bilgiye buradan ve tüm MediaMarkt mağazalarından ulaşılabilir. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı