DOLAR
34,2376
EURO
37,0619
ALTIN
3.012,04
BIST
8.834,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Yenişehir Belediyesi 22. Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması başvuruları başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 22.

Yenişehir Belediyesi 22. Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması başvuruları başladı
22.10.2024 14:24
0
A+
A-

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması başvuruları devam ediyor. Türkiye’nin en prestijli çocuk resim yarışmaları arasında gösterilen Yenişehir Belediyesi 22. Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması bu yıl da çocukların sanatsal gelişimlerine destek verecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, çocukları yarışmaya katılmaya davet ederek, bu tür sanatsal etkinliklerin, çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmenin yanı sıra onları sanatla buluşturduğunu vurguladı.

Mersin Yenişehir Belediyesi, dünyaca ünlü Mersinli ressam Ahmet Yeşil’in adını taşıyan ve Yeşil’in de jüri üyesi olarak yer aldığı yarışmanın ana destekçisi olarak bu yıl da minik ressamları buluşturacak. 6-8, 9-11 ve 12-15 yaş kategorilerinde 2 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak resim yarışması için son başvuru tarihi 28 Ekim Pazartesi günü. Yarışmada çocukların kullanacağı tüm malzemeler Yenişehir Belediyesi tarafından temin edilecek. Sanat ve yaratıcılığı bir araya getiren bu anlamlı yarışma, Mersinli çocukların yeteneklerini sergileyebilmesine fırsat sunuyor.

Yarışmaya, Yenişehir Halk Masası veya https://www.yenisehir.bel.tr/tr/ahmet-yesil-basvuru adresinden başvuru yapılabilecek. Yarışmada her kategoride dereceye giren ilk üç kişiye bisiklet ödülü verilecek. Yarışmanın jüri üyeleri ise şu şekilde: Ahmet Yeşil, Veli Mert, Aynur Sakuçoğlu, İbrahim Tokaslan ve Taner Tunga. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı