DOLAR
34,2445
EURO
37,2068
ALTIN
2.987,83
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Dardanel’den Çanakkale Belediyespor’a Güçlü Destek

Kuruluşunun 40.

Dardanel’den Çanakkale Belediyespor’a Güçlü Destek
18.10.2024 14:07
0
A+
A-

Kuruluşunun 40. yılını kutlayan Dardanel’in, doğduğu şehir olan Çanakkale’ye katkıları artarak devam ediyor. Dardanel 2024-2025 sezonunda Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol ve Kadın Basketbol Takımlarının resmi sponsoru oldu. Bu işbirliği ile sahalarda mücadele eden kadınları güçlendirmeyi hedefleyen Dardanel, kadın gücüne verdiği önemi bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

Kuruluşunun 40. yılını kutlayan Dardanel, bölgenin üretim alanında en büyük yatırımcılarından biri olmanın sorumluluğuyla Çanakkale’ye yaptığı ekonomik yatırımlar kadar akademik, kültürel ve spor alanlarında da şehrin kalkınmasına katkıda bulunmaya devam ediyor.   Spor alanına sağladığı destekler ile de köklü bir geçmişe sahip olan Dardanel,  Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol ve Kadın Basketbol Takımları’nın resmi sponsoru olarak spor alanında mücadele eden kadın sporcuları güçlendirmeyi ve kadınların spor branşlarına olan ilgisinin artarak  devam etmesini  hedefliyor. 

Kadın sporculara destek

Dardanel’in kadınların hayatın her alanında güçlenmesine verdiği önem ve sağladığı desteklerle 2021 yılında Dardanel Spor Kulübü’nün çatısı altında kurulan, çoğunluğu üniversitelerin spor bilimleri fakültelerinde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeylerinde öğrenim gören 25 kadın sporcudan oluşan Çanakkale Dardanel Kadın Futbol Takımı bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde başarı ile mücadele ediyor ve sezon sonunda TFF Kadınlar 1. Ligine çıkmayı hedefliyor.  Dardanel, Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol ve Basketbol takımlarına sağladığı destek ile , kadın futbolunun yanı sıra kadın voleybol ve basketbol branşlarına olan ilgi ve izleyici sayısını daha da artırmayı amaçlıyor.  

Başarı yolunda güçlü bir adım

Dardanel’in resmi sponsorluğuyla, Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol ve Kadın Basketbol Takımları başarılı bir sezon için çalışmalarına aralıksız devam ederken,   1. Ligde mücadele eden voleybol takımı, 13 sporcu ve  6 kişilik teknik heyetten,, basketbol takımı ise 12 sporcu ve  5 kişilik teknik heyetten oluşuyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı