DOLAR
34,1878
EURO
37,0423
ALTIN
2.976,03
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Ezeli dostlar, lige hazırlık maçında karşı karşıya geldi: Foça Masterler 1 – Manisa Masterler 5.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Ege Bölgesi Kırmızı Grup ekiplerinden Foça ve Manisa Masterler takımları lig öncesi son hazırlık maçlarını Foça’da yaptılar.

Ezeli dostlar, lige hazırlık maçında karşı karşıya geldi: Foça Masterler 1 – Manisa Masterler 5.
15.10.2024 19:43
0
A+
A-

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Ege Bölgesi Kırmızı Grup ekiplerinden Foça ve Manisa Masterler takımları lig öncesi son hazırlık maçlarını Foça’da yaptılar. Konuk Manisa’nın 5-1 kazandığı maçta Federasyon Başkanı Kenan Gürsu’da bir süre forma giydi.

Foça Bağarası 80.yıl sahasındaki maçta, her iki takımda , son durumlarını görmek için kadrolarındaki tüm oyuncularına  yer verdiler. Takım sorumluları kadro, teknik ve taktik olarak lige hazırlık programlarını bu maçla tamamladıklarını açıkladılar. TMVFL Ligi Doğu Anadolu, Doğu, Orta. Batı Karadeniz, Marmara ve Ege’de toplam 10 grupta önümüzdeki hafta start alacak. Ligde dereceye giren takımlar Mayıs Ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanacaklar.   

TMVFL Başkanı Kenan Gürsu son 15 gün içinde binlerce kilometre yol kat ederek takım yetkilileriyle toplantılar yaptıklarını ve federasyon olarak lige hazır olduklarını söyledi. Kenan Gürsu;      “Manisa ve Tire toplantılarımızın ardından Foça’ya geldik. Ligimizde güzel bir ortam var. Kardeşlik dostluk var. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TMVFL Başkan yardımcısı ve Manisa Masterler Başkanı Ramazan Yıldız’da 2024-2025 sezonunu önümüzdeki hafta açacaklarını, son hazırlık maçı içinde Foça’ya geldiklerini söyledi. Ramazan Yıldız;” Kardeş takım Foça ile kardeşçe, centilmence bir maç oynadık. Tüm takımlar ve maçlar için aynı duyguları temenni ediyorum.  Türkiye genelinde fikstürlerimiz çekildi. Herkese sakatlıksız, dostluk dolu güzel maçlar diliyorum” dedi.

Foça Masterler sorumlusu Yılmaz Üstebay, oyuncular Adnan Alpsoy ve Kamil Doğan, Manisa Masterler teknik sorumlusu Gökhan Mersinli ve oyuncu Serdar Meteler’de ligin tüm takımlar ve oyuncular için hayırlı olmasını ve her bakımdan güzel bir sezon dilediklerini söylediler.

Konuk Manisa Masterler’in 5-1 kazandığı maç sonrası Foçalılar rakiplerini illerine uğurladılar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı