DOLAR
34,1655
EURO
38,1359
ALTIN
2.913,58
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Dikkat çekici tasarımıyla Nothing Ear (Open) tanıtıldı

Evofone güvencesiyle Türkiye’de faaliyet gösteren Nothing, tasarımı ve teknik özellikleriyle öne çıkan Nothing  Ear (Open) kablosuz kulaklığını tanıttı.

Dikkat çekici tasarımıyla Nothing Ear (Open) tanıtıldı
27.09.2024 20:08
0
A+
A-

Evofone güvencesiyle Türkiye’de faaliyet gösteren Nothing, tasarımı ve teknik özellikleriyle öne çıkan Nothing  Ear (Open) kablosuz kulaklığını tanıttı. Nothing’in minimalist ve fütüristik tasarım anlayışı, Ear (Open) ile devam ediyor. 

 

Londra merkezli şirket, açık tasarım anlayışını yeni modeline de taşıdı. Nothing Ear (Open), Nothing’in Open Sound teknolojisini kullanarak, kullanıcıların çevresel sesleri ve kuş cıvıltılarını ses kalitesinden ödün vermeden cihazlarına bağlı kalarak duymalarını sağlıyor.

 

Üstün Ses Performansı:

Ear (Open), 14.2 mm titanyum kaplama sürücüleriyle yüksek ses kalitesi sunarken, sesin dışardan daha az duyulmasını sağlıyor. Cihazın otomatik bas geliştirme algoritması, daha zengin bir bas deneyimi için düşük frekansları optimize ediyor.

 

Gelişmiş Mikrofon Teknolojisi:

İki mikrofon ve Clear Voice Technology 3.0 ile donatılan Ear (Open), görüşmelerde pürüzsüz ses kalitesi sunuyor. Böylece konuşma sırasında sesler kesintisiz ve net bir şekilde karşı tarafa iletiliyor. Bluetooth 5.3 teknolojisi ile aynı anda iki cihaza bağlanabilen kulaklıklar, cihazlar arasında hızlı geçiş yapma özelliği ile de dikkat çekiyor.

 

Uzun Pil Ömrü:

Nothing’in yeni kulaklığı, tek şarjla 8 saate kadar kesintisiz kullanım sunuyor. Şarj kutusu dahil edildiğinde bu süre 30 saate kadar çıkıyor. Ayrıca, 10 dakikalık hızlı şarj ile 2 saatlik ek kullanım süresi elde edilebiliyor.

 

Düşük Gecikme Modu: 

Oyun severler için özel olarak tasarlanan düşük gecikme modu, seslerin senkronize iletilmesine yardımcı oluyor. Nothing Phone kullanıcıları için, bu özellik oyun oynarken otomatik olarak devreye giriyor.

 

Nothing CEO’su Carl Pei, “Nothing Ear (Open) ile kullanıcılarımıza hem konforlu hem de üstün kaliteli bir ses deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Ear (Open), günlük yaşamda çevresel farkındalığı artırırken, müzik keyfini zirveye taşıyacak.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı