DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
28°C

Büyükşehir İtfaiyesi alevlere müdahale etti

Aksu’ya bağlı Fatih ve Macun Mahallelerinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Büyükşehir İtfaiyesi alevlere müdahale etti
07.07.2024 18:19
0
A+
A-

Aksu’ya bağlı Fatih ve Macun Mahallelerinde öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı 10 itfaiye aracı ve 38 personel çalışmalarda görev aldı. Yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan yangın havadan ve karadan müdahalelerin ardından söndürüldü.

Saat 13.00 sıralarında Aksu İlçesi’ne bağlı Fatih ve Macun Mahallelerinde çıkan yangına müdahale edildi. Yerleşim yerleri ve seralara yakın olan bölgede çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın söndürme çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığın ve Park Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler de destek verdi.

10 İTFAİYE ARACI 38 PERSONEL GÖREV ALDI

Yangını söndürmek için canla başla çalışan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi 10 itfaiye aracı ve 38 personel ile çalışmalarda görev aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı’na bağlı 5 araç ve 7 personel de destek verdi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı